Sistema Filtrare Apa

Filtre

 

Sistem cu Osmoza Inversa ECOSOFT 6-50M CU MINERALIZATOR -1.350 RON inclusiv TVA

Daca sunteti in cautarea unui sistem care sa va asigure o apa mai buna si mai ieftina decat apa imbuteliata, atunci alegeti un Sistem cu Osmoza Inversa. Osmoza Inversa denumita traditional RO (Reverse Osmosis) este cel mai performant sistem de filtrare al apei. Acesta va ofera o apa proaspata, curata si sigura  pentru baut si gatit, si va ajuta sa economisiti bani, prin eliminarea costului ridicat al apei imbuteliate. Mai mult de 80% din costul apei imbuteliate este reprezentat de ambalaj, transport si reclama. Vezi uita de caratul buteliilor grele cu apa, avand proriul sistem de filtrare.

Statia de osmoza 6-50M include:

1. filtrare mecanica printr-un filtru de polipropilena, care retine toate impuritatile mai mari de 5 microni, ca de exemplu particule de nisip, rugina sau alte particule in suspensie si prelungeste durata de utilizarea a celorlate filtre din statie.
2. filtrare cu carbune activ granular cu scop de a retine clorul si derivatii clorurati, parte din prefiltrarea care protejeaza membrane osmotica.
3. filtrare cu carbune activ bloc care retine particulele mai mari de 1 micron, derivati clorurati si substante de origine organica.
4. osmoza inversa - membrana Filmtec fabricata de Dow Chemical (USA). Membrana retine pentru 99 % din mineralele si microorganismele din apa care vor fi drenate la reteaua de canalizare. Apa purificata va fi stocata sub presiune intr-un rezervor metalic de 6 litri.
5. filtrare cu carbune activ din coaja de nuca de cocos, aceasta treapta imbunatateste gustul si mirosul apei.

6. remineralizare - calciu, magneziu, potasiu – apa fiind la calitatea corespunzatoare consumului uman..
In pachetul de livrare sunt incluse accesorii ptr. montare, furtune, robinet, cheie pentru carcase.
Recomandari:
Cartusele din treptele 1-2-3 se inlocuiesc la 4-5 luni
Membrana si cartusele post membrana la 12-15 luni.

Apa poate fi verificata cu Tester  TDS (particule si impuritati)

Toate preturile contin TVA ANPC